Now Reading:
POU Krapina – Malim polaznicima programa ALOHA mentalne aritmetike podijeljene svjedodžbe za izvrsne rezultate
Full Article 1 minutes read

POU Krapina – Malim polaznicima programa ALOHA mentalne aritmetike podijeljene svjedodžbe za izvrsne rezultate

Iz Pučkog otvorenog učilišta Krapina ponosno su priopćili kako je prva generacija polaznika programa ALOHA mentalne aritmetike u Krapini uspješno završila Tiny Tots 1 i Kids 1 razinu. Kako su naveli djeca su marljivo učila i postigla izvrsne rezulate te na kraju uspješno položila test, a kroz ALOHA avanturu vodile su ih trenerice Andrea Herceg i Zrinka Arbanas Hleb.

– Nakon mnogih izolacija i samoizolacija u ponedjeljak smo im podijelili svjedodžbe i počastili se. Uskoro krećemo dalje sa treninzima za sljedeću razinu, ali i treninzima za nove polaznike. Prezentacija ALOHA programa u Krapini će se održati 17. veljače u 19 sati u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina. Online upisi su u tijeku, a nastava počinje u ožujku. Očekujemo Vas – poručili su iz Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

Inače, ALOHA mentalna aritmetika je program mentalnog i intelektualnog razvoja u koji se djeca mogu upisati u dobi od 4 do 13 godina. Temelj programa su znanstvena istraživanja o mozgu, a cilj je stvoriti jači mozak pomoću abakusa i “mentalnog računanja”.

www.sjever.hr/fb-grad krapina

08.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.