Now Reading:
Koprivnički Crveni križ poziva: Pokažite veliko srce i pomognite obitelji Milčić koja je u požaru ostala bez krova nad glavom
Full Article 1 minutes read

Koprivnički Crveni križ poziva: Pokažite veliko srce i pomognite obitelji Milčić koja je u požaru ostala bez krova nad glavom

U srijedu u poslijepodnevnim satima buknuo je požar koji je četveročlanu obitelj Milčić iz Donje Velike ostavio bez krova nad glavom, no zahvaljujući velikim srcima članovima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac pomoć je vrlo brzo stigla.

Već idući dan ujutro predsjednica Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac Eufemija Špiljak posjetila je obitelj Milčić i predala im paket s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Budući da su u požaru ostali bez svega, koprivnički Crveni križ poslao im je odjeću i obuću te deke i posteljinu, koju su u petak odnijeli članovi Općinskog društva Crvenog križa Sokolovac. Obitelj Milčić privremeno je smještena u dvije male prostorije kod susjeda.

Crveni križ poziva sve ljude dobre volje, koji su im voljni pomoći, da se jave Đuri Milčiću na broj 098/946 1365 kako bi od njega saznali šta im je najpotrebnije i kako mogu pomoći, a Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac nastavit će im pomagati.

www.sjever.hr / hck-koprivnica.hr
05.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.