Now Reading:
Bivša žena stajala ga zatvora: s kilogramom i pol duhana „pao” u policijskoj sačekuši kod Čakovca
Full Article 2 minutes read

Bivša žena stajala ga zatvora: s kilogramom i pol duhana „pao” u policijskoj sačekuši kod Čakovca

60-godišnjeg Vladimira bivša supruga Sanela (42) stajala je zatvora. Dok se u večernjim satima u listopadu prošle godine kod Čakovca vraćao od nje pao je u policijskoj sačekuvši, uhićen i dobio osam mjeseci bezuvjetnog zatvora, prenosi Index.hr.

Naime, Vladimir je od Sanele kupio kilogram i pol rezanog duhana za 300 kuna, a ovih dana stigla im je i nepravomoćna presuda. Vladimir je osuđen na osam mjeseci bezuvjetnog zatvora, a Saneli će se ista zatvorska kazna zamijeniti radom za opće dobro.

Kako stoji u presudi, Vladimir je neovlašteno kupio robu, a Sanela neovlašteno prodala robu te su nedozvoljenom trgovinom počinili kazneno djelo protiv gospodarstva, a otegotna okolnost bila im je i ranija osuđivanost na uvjetne zatvorske kazne.

Vladimir je u cijelosti priznao počinjenje ovog kaznenog djela pojasnivši kako se njegova bivša supruga bavi prodajom duhana kojeg nabavlja iz Sarajeva, a drži u kući u selu kod svog ljubavnika, dok se Sanela branila šutnjom.

Inače, Vladimir je nezaposleni kuhar, prima 800 kuna socijalne pomoći i 420 kuna invalidnine, rastavljeni je otac troje djece. Sanela je nezaposlena kućanica koja također prima 800 kuna socijalne pomoći i 600 kuna doplatka za djecu. Rastavljena je majka troje djece, prenosi Index.hr.

www.sjever.hr / index.hr
20.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.