Now Reading:
VARAŽDIN Pijan vozio teretnjak, uzrokovao nesreću te pobjegao – ozlijeđena 25-godišnjakinja
Full Article 1 minutes read

VARAŽDIN Pijan vozio teretnjak, uzrokovao nesreću te pobjegao – ozlijeđena 25-godišnjakinja

U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, u Ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 40 godina upravljao je teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.88 g/kg, prometnom trakom istočne kolničke trake za smjer ravno. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Tome Blažeka, započeo je prelaziti vozilom iz trake za smjer ravno u prometnu traku za smjer ravno i lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Bočnom stranom vozila naletio je osobno vozilo kojim je prometnom trakom za smjer ravno i desno upravljala 25-godišnjakinja. Djevojka je pritom ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Teretno je vozilo uslijed udara odbačeno udesno, pri čemu je desnim kotačima naletjelo na rubni kamen kolnika. Vozač je nastavio voziti travnatom površinom, vratio se vozilom na kolnik te napustio mjesto prometne nesreće, ali je istog dana oko 11.30 sati, po pozivu došao u Postaju prometne policije Varaždin.

www.sjever.hr
18.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.