Now Reading:
NOVI MAROF U posljednjem danu ove godine događaja „k’o u priči” – program počinje već ujutro!
Full Article 2 minutes read

NOVI MAROF U posljednjem danu ove godine događaja „k’o u priči” – program počinje već ujutro!

Bogat i raznovrstan program očekuje vas u Novom Marofu 31.prosinca, dakle posljednjeg dana ove 2021. godine i to već od jutra!

Organizatori su pripremili za svakog ponešto, pa tako već u 7.30 možete krenuti u Šetnju Rabuzinovim bregima, rutom dužine 12 km sa uključenim zanimljivim postajama i pogledom na toliko puta oslikane Rabuzinove brege. Time će ujedno biti završeno obilježavanje 100 godina Ivana Rabuzina.

U 9.00 sati u organizaciji udruge Mladi za Marof, kreće Zimski Šic na bic u svom 4. izdanju. Stara godina na svježem zraku, uz dobro i veselo druženje svakako je dobar izbor za provesti zadnji dan u godini.

I šetnja i biciklijada završavanju kod KC Ivan Rabuzin gdje u 10.30 započinje Doček u podne, a na vanjskoj pozornici kod KC Ivan Rabuzin za odličnu zabavu zadužen je MozART – wedding and party band.

Točno u podne i ovoga će puta pustiti balone u zrak i tako obilježiti ulazak u Novu, na jedinstven način, u podne. I naravno, uz kuhano vino i kobasice.

Sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i važećim odlukama Civilnog stožera RH, na prostoru kod vanjske pozornice KC Ivan Rabuzin, bit će potrebna covid potvrda. Svi posjetitelji pozvani su na pridržavanje epidemioloških mjera.

Novi Marof

U ovim izazovnim vremenima u Novom Marofu potrudili su se ponuditi razne oblike druženja za ovaj dan, kako bi se tradicija nastavila i kako bi svatko pronašao svoj oblik zabave. Zagrijte se u Novom Marofu do 14.00 sati te nastavite veselje u nekim od brojnih ugostiteljskih objekata na području grada. Svjež zrak i muzika odličnog banda koja se daleko čuje, zasigurno su dobar odabir za zadnji dan ove godine.

www.sjever.hr
25.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.