Now Reading:
Bit je medicine mržnja prema bolesti, a ljubav prema bolesniku: Proglašeni najdoktori, a mi donosimo popis onih s područja sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!
Full Article 2 minutes read

Bit je medicine mržnja prema bolesti, a ljubav prema bolesniku: Proglašeni najdoktori, a mi donosimo popis onih s područja sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!

Portal najdoktor.com objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru korisnika portala u Republici Hrvatskoj. Ovo je osma godina objavljivanja popisa a s ciljem da se na temelju iskustava stvara, što je moguće, realnija slika o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar i tako se razvilo centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima.

Portal najdoktor.com smatra svojom obvezom da što kvalitetnije sastavi popis onih koje smatrate najboljima. Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore je ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata. Zbog lakše preglednosti, doktorice i doktori su podijeljeni u dvije kategorije – doktori medicine i doktori stomatologije, a mi smo izdvojili one s područja sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske.

U kategoriji najboljih fizijatara našli su se doktori s područja Varaždinskih Toplica Ivan Kos i Vladimir Knež. U kategoriji najbolji ginekolog najbolje ocjene dobili su Ljiljana Gal iz Ivanca te Ivo Bilopavlović, Aleksandar Jukić, Ivana Risek i Hrvoje Brijačak iz Varaždina. S područja Varaždina najbolje je ocijenjen i neurokirurg Vječeslav Kčira-Fideršek.

Pod kategorijom obiteljske medicine za najbolju doktoricu s područja Koprivnice izabrana je Dragica Polančec-Fodor, a najbolji ortopedi su s područja Čakovca Marko Labaš i područja Varaždina Eduard Rod. S područja Varaždina dolazi i najbolji otorinolaringologinja Tajana Gudlin-Sbull i otorinolaringolog Domagoj Butigan. Najboljom reumatologinjom ocijenjena je Vesna Budišin koja djeluje na području Čakovca.

Portal najdoktor.com odvojio je doktore stomatologije pod zasebnu kategoriju u kojoj je najbolje ocijenjen oralni kirurg Damir Roki iz Varaždina, najbolje stomatologinje su Nikolina Kuzmić-Šelimber iz Đurđevca i Ljiljana Peharda-Ivić iz Vidovca.

Bit je medicine mržnja prema bolesti, a ljubav prema bolesniku.

www.sjever.hr/najdoktor.com
09.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.