Now Reading:
Prometnu nesreću u Železnoj Gori skrivio pijani vozač, a ni drugi nije bio skroz trijezan!
Full Article 1 minutes read

Prometnu nesreću u Železnoj Gori skrivio pijani vozač, a ni drugi nije bio skroz trijezan!

U nedjelju oko 17,25 sati u Železnoj Gori došlo je do prometne nesreće nakon koje su dvije osobe ozlijeđene i prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec.

Kako je izvijestila PU međimurska, do prometne nesreće je došlo kada je 49-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracija pod utjecajem alkohola u količini od 2,03 g/kg djelomično prešao na lijevu stranu kolnika gdje je osobnim automobilom slovenskih registracija iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,30 g/kg.

Oba vozača su prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni i protiv oba će se pokrenuti prekršajni postupak.

Još jedna prometna nesreća dogodila se u subotu oko 6,40 sati u Ulici braće Radića u Orehovici, Ulici braće Radića. Do prometne nesreće je došlo kada je 79-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registracija uslijed nepropisnog obilaženja vozilo udarila u 60-godišnjeg pješaka koji je odbačen na rub kolnika. Ozlijeđeni pješak je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobio teške ozljede opasne po život.

Protiv vozačice podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.

www.sjever.hr
06.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.