Now Reading:
Veliko klizalište, bogata gastronomska ponuda i brojne atrakcije: započeo Advent u Planinarskom gradu
Full Article 2 minutes read

Veliko klizalište, bogata gastronomska ponuda i brojne atrakcije: započeo Advent u Planinarskom gradu

U petak je zajedničkim odbrojavanjem u gradskom parku koje je prevodio zamjenik gradonačelnika Marko Friščić počela manifestacija Adventa u Planinarskom gradu te je tako u Ivancu i službeno krenulo najljepše doba u godini na radost svih građana, a posebice onih najmlađih.

Odmah po otvaranju manifestacije, svi zainteresirani posjetitelji mogli su se upustiti u avanturu na klizalištu površine 300 m2,a klizanje je bilo besplatno za sve. Klizalište ostaje otvoreno do 9. siječnja, a cijena ulaznice je 10 po satu, kao i najam klizaljki.

Radno vrijeme klizališta prije školskih praznika je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 22 sata, a od petka do nedjelje od 10 do 22 sata, dok će za vrijeme školskih praznika klizalište raditi od ponedjeljka do nedjelje i blagdanima od 10 do 22 sata. Na Novu godinu klizalište radi od 12 do 22.

Na adventskom sajmu uz klasičnu adventsku ponudu poput fritula, hot doga, vruće čokolade na božićnoj kućici Kluba mladih Ivanec možete pronaći photo booth za božićno fotografiranje te face painting.

Grad Ivanec i Hrvatsko planinarsko društvo Ivančica pobrinuli su se i za one najhrabrije, pa se tako svi posjetitelji mogu okušati i u besplatnom penjanju po penjačkoj stijeni. Za vrijeme trajanja manifestacije predviđeni su zabavni i glazbeni programi za sve generacije u izvođenju gradskih udruga, Dječjeg vrtića Ivančice te domaćih i gostujućih izvođača.

tklopotan / abrkic / www.sjever.hr
04.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.