Now Reading:
PREKRASNA PRIČA IZ ZAGORJA U nepuna dva tjedna 150 djece pronašlo svoje Božićne vile!
Full Article 2 minutes read

PREKRASNA PRIČA IZ ZAGORJA U nepuna dva tjedna 150 djece pronašlo svoje Božićne vile!

Da Hrvati zaista imaju veliko srce i uvijek pružaju pomoć onima kojima je to najpotrebnije, pokazuje i više nego uspješna humanitarna akcija loborske Udruge Sveta Ana.

Naime, već četvrtu godinu zaredom, Udruga je organizirala humanitarnu akciju „Božićna vila” u sklopu koje će čak 150 djece iz socijalno ugroženih obitelji dobiti svoje božićne poklone, a iako je akcija trebala trajati do sredine prosinca, odaziv i interes građana bili su toliko veliki da su sva djeca u nepuna 2 tjedna dobila svoje Božićne vile koje će uljepšati nadolazeće blagdane.

Kako je naglasila predsjednica Udruge Mateja Posarić, ovakav velik odaziv stvarno ih je pozitivno iznenadio, a javljali su im se ljudi iz Krapinsko-zagorske, ali i okolnih županija, Varaždinske i Zagrebačke te Grada Zagreba. Djeci će, uz nezaobilazne slatkiše, većinom poklanjati ono što im je najpotrebnije, igračke, školski pribor, odjeću i obuću.

S obzirom na velik odaziv, Udruga Sveta Ana i narednih će godina provoditi ovu prekrasnu humanitarnu akciju koja je iz godine u godinu sve uspješnija.

-Iz godine u godinu trudimo se povećati broj djece, a vesele nas pozitivne reakcije i velik interes što nam je motivacija za dodatno proširenje akcije i uključenje što većeg broja djece kojima je pomoć najpotrebnija – poručila je predsjednica Posarić uz zahvale svim njihovim vilama i vilenjacima koji su, kako kaže, nada i sjaj našeg društva i koji su u ovim teškim vremenima izdvojili volju, vrijeme i novac i pokazali veliko srce te 150 socijalno ugroženih učenika beskrajno razveselili.

tklopotan / www.sjever.hr
03.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.