Now Reading:
VRIJEDNA DONACIJA Zahvaljujući Rotarijancima „Senzorni park” CTŠ-a Varaždin bogatiji za novu rotirajuću ljuljačku
Full Article 1 minutes read

VRIJEDNA DONACIJA Zahvaljujući Rotarijancima „Senzorni park” CTŠ-a Varaždin bogatiji za novu rotirajuću ljuljačku

Rotary Club Varaždin Jug u utorak je uručio novu vrijednu donaciju varaždinskom Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar. Riječ je o rotirajućoj ljuljački koja će uvelike pomoći učenicima s posebnim potrebama.

Nakon što je zahvaljujući njihovoj donaciji, Odjel pedijatrije Opće bolnice Varaždin postao bogatiji za aparat za praćenje vitalnih funkcija djece, Rotarijanci su CTŠ-u Varaždin uručili ovaj kompletno hrvatski proizvod iz Slavonije vrijedan 25 tisuća kuna.

Sredstva za kupnju rotirajuće ljuljačke prikupljena su raznim humanitarnim akcijama, a u projekt se uključio i Rotary Hrvatska, Distrikt 1913 te ga putem Distrikt Granta financirao u iznosu od 50 posto.

Prilikom primopredaje, predsjednik RC-a Varaždin Jug Danijel Juraga istaknuo je veliku vrijednost za lokalnu zajednicu i pomoć osobama s posebnim potrebama, a ravnatelj CTŠ-a Marin Vučić zahvalio je na vrijednoj donaciji.

Riječ je o nastavku suradnje između RC-a Varaždin Jug i CTŠ-a i već drugoj donaciji za dogradnju „Senzornog parka”. Prvu donaciju Rotarijanci su im uručili sredinom 2020. godine u približno istoj vrijednosti.

tklopotan / www.sjever.hr
30.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.