Now Reading:
Iskoristite svoj potencijal – donosimo top 10 poslova na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

Iskoristite svoj potencijal – donosimo top 10 poslova na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava viličarista (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof, a rok za prijavu je 30.11.2021. Posao obuhvaća odvoz robe iz proizvodnje na skladište, utovar /istovar i manipulaciju robom unutar skladišta. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

KTC d.d. traži mesara – prodavača (m/ž) u Čakovcu. Prijave se zaprimaju do 07.12.2021. Od kandidata se zahtijeva da je kvalificirani mesar sa završenom srednjom stručnom spremom. Prijavite se putem linka.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 30.11.2021. Radna pozicija obuhvaća poslove točenja goriva ili auto plina, brigu o samoj postaji i obavljanje administrativnih poslova. Prijavite se putem linka.

MDV PLUS d.o.o. traži voditelja (m/ž) komerijalnih poslova u Varaždinu. Kandidat mora imati završenu srednju, višu ili visoku stručnu spremu ekonomskog ili tehničkog usmjerenja uz 2 godine radnog iskustva. Više informacija za prijavu saznajte ovdje.

K & S d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž) u metalskoj proizvodnji. Mjesto rada je Varaždin, a rok za prijavu je 06.12.2021. Poslodavac traži odgovornog radnika sa završenom srednjom, višom ili visokom strunom spremom te uz to mora imati 3 godine radnog iskustva. Kako se prijaviti pogledajte na linku.

Knauf Insalation d.o.o. traži proizvodno-transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i ugovor na puno radno vrijeme. Prijaviti se možete do 30.11.2021., a to učinite putem brze prijave na linku.

KTC d.d. traži skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok za prijavu je 07.12.2021. Za posao je potrebna srednja stručna sprema. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući KANCIJAN traži medicinsku sestru / prvostupnika sestrinstva (m/ž). Poslodavac daje mogućnost financiranja studija sestrinstva, stimulativna primanja, radno vrijeme u jednoj smjeni te povremeni rad subotom uz slobodne praznike, blagdane i nedjelje. Posao se obavlja u kući bolesnika na području grada Varaždina i bliže okolice, a rok za prijavu je 10.12.2021. Više informacija i podatke za prijavu pogledajte ovdje.

Letina Intech d.o.o. zapošljava inženjera / diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a prijave se zaprimaju do 01.12.2021. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i rad u stimulativnom okruženju, a od budućeg člana tima očekuje se rad na izradi elektro-shema industrijske automatike u AutoCAD-u, programiranje PLC-a i izradi SCADA projekata. Prijave se zaprimaju putem linka.

VODOLIM zapošljava inženjera (m/ž) strojarstva. Mjesto rada je Donja Stubica, a prijave se zaprimaju do 15.12.2021. Od kandidata se očekuje sposobnost vođenja gradilišta i izrade kalkulacija. Informacije potrebne za prijavu potražite na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

www.sjever.hr
27.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.