Now Reading:
GRAĐANI OPREZ Na području Ivanca haraju lopovi – na meti su ženske torbice!
Full Article 2 minutes read

GRAĐANI OPREZ Na području Ivanca haraju lopovi – na meti su ženske torbice!

Kako je izvijestila PU varaždinska, tijekom četvrtka zabilježene su čak dvije prijave protiv nepoznatih počinitelja koji su dvjema ženama pokušali ukrasti torbice s dokumentima i novcem, a na području Brezničkog Huma, zabilježena je jedna provala.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 35 godina iz Brezničkog Huma za kojeg se sumnja da je u četvrtak oko 21.40 sati u Brezničkom Humu provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 86-godišnjakinje u kojoj su ga policijski službenici zatekli i uhitili.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec su tijekom četvrtka zaprimili čak dvije prijave protiv nepoznatih počinitelja zbog pokušaja krađe.

Prvu prijavu podnijela je 70-godišnjakinja koju su u četvrtak oko 18.45 u Ulici žrtava hrvatskih Domovinskih ratova u Ivancu napala dva nepoznata počinitelja, koji su joj na osobito drzak način pokušali ukrasti torbu, ali u tome nisu uspjeli. U drskoj krađi oštećena nije ozlijeđena, niti joj je otuđena torba.

Drugu prijavu protiv nepoznatog počinitelja podnijela je 87-godišnjakinja kojoj je u četvrtak oko 20 sati u Ulici Đure Arnolda u Ivancu, nepoznati počinitelj na osobito drzak način istrgnuo i otuđio torbicu sa dokumentima i novcem. U drskoj krađi oštećena nije ozlijeđena, već joj je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem ovih kaznenih djela.

www.sjever.hr
26.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.