Now Reading:
Nastavlja se turneja Dobra energija, a na redu je Zaprešić – dođite na besplatnu edukaciju i doznajte sve o korištenju solarne energije
Full Article 2 minutes read

Nastavlja se turneja Dobra energija, a na redu je Zaprešić – dođite na besplatnu edukaciju i doznajte sve o korištenju solarne energije

Kroz turneju Dobra energija, Zelena energetska zadruga u hrvatske gradove donosi sve ključne informacije o korištenju solarne energije u kućanstvima, a Zaprešić je na rasporedu u srijedu, 24. studenoga.

Zelena energetska zadruga (ZEZ), u suradnji s europskom inicijativom Sporazum gradonačelnika, Udrugom gradova i udrugom Pokret otoka, tijekom listopada i studenog drugi put provodi turneju Dobra energija, kampanju promocije solarne energije u hrvatskim gradovima.

Trošak ugradnje kućne sunčane elektrane, uvjeti za ugradnju, potrebna dokumentacija, prilike za sufinanciranje, udruživanje sa sugrađanima s ciljem razmjene energije, samo su neke od korisnih informacija koje će građani gradova-domaćina turneje imati prilike saznati iz prve ruke na besplatnim edukacijama o solarnoj energiji.

-Korištenje solarne energije više nije stvar daleke budućnosti. Kućne sunčane elektrane su pristupačne i iskoristive u svakom dijelu Hrvatske, a građanima želimo pomoći realizirati ih na način koji će za njih biti maksimalno isplativ – istaknuli su iz Zelene energetske zadruge.

Edukacija za građane će se održati u srijedu, 24. studenog, u prostorima Vršilnice – Novi Dvori u Aleji Đure Jelačića 1, od 16 sati. Pozivaju se svi zainteresirani za sudjelovanje da se predbilježe putem prijavnog obrasca .

www.sjever.hr/zapresic.hr
24.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.