Now Reading:
DOBRO JE ČINITI DOBRO Krapinsko-zagorska županija dodjeljuje priznanja – Glasajte za najboljeg volontera/ku i volontersku akciju godine
Full Article 1 minutes read

DOBRO JE ČINITI DOBRO Krapinsko-zagorska županija dodjeljuje priznanja – Glasajte za najboljeg volontera/ku i volontersku akciju godine

Krapinsko-zagorska županija je u suradnji s Volonterskim centrom VolontirAJMO objavila Javni poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijskog priznanja “VOLONTER/KA GODINE” i „VOLONTERSKA AKCIJA GODINE“ za 2020. godinu.

Županijsko priznanje dodjeljuje se u četiri kategorije: Volonter/ka godine u dobi od 15-30 godina (Mladi); Volonter/ka godine, 31+ godina (Odrasli); Volonter/ka godine koji imaju prebivalište izvan Krapinsko-zagorske županije 15+ godina i Volonterska akcija godine.

Pristiglo je ukupno 8 prijava od kojih prema propisanim uvjetima iz Javnog poziva udovoljava njih 7: 1 prijava u kategoriji Odrasli i 6 prijava u kategoriji Volonterska akcija godine.

Navedene prijave nalaze se u drugom krugu užeg izbora pa se tako u kategoriji Odraslih za Volontera godine našao Saša Horvat, volonter u Udruzi distrofičara Krapina, dok za volontersku akciju godine možete birati između Europskog tjedna mobilnosti, EKO-GANG BEDEX, Bojanja vanjskih tribina, “Šetnje s Mikulcem”, “Zid i stepenice poruke nose” i “Božićne vile”.

Glasati se može ovdje do 1. prosinca 2021. godine, a da bi vaš glas bio važeći potrebno je glasati za sve kategorije. Dodatne informacije koje će Vam olakšati odabir možete saznati klikom na fotografiju volontera-ke / volontersku akciju.

sjever.hr/kzz.hr
23.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.