Now Reading:
Borići, rasvjeta, klizalište, bogata gastronomska ponuda i puno iznenađenja – Ivanec se priprema za najljepše doba u godini
Full Article 1 minutes read

Borići, rasvjeta, klizalište, bogata gastronomska ponuda i puno iznenađenja – Ivanec se priprema za najljepše doba u godini

U Ivancu su započele pripreme za Advent u Planinarskom gradu koji se otvara idući petak, a trajat će sve do 9. siječnja, odnosno punih 38 dana.

Nakon što su na „trokutu“ na gradskoj špici postavljeni i okićeni borići s novogodišnjom rasvjetom i ograđeni bijelom ogradom, tijekom vikenda je ispred paviljona u Gradskom parku počelo postavljanje podloge za klizalište od 300 m2.

Idućih dana bit će postavljene i kućice u kojima će svi posjetitelji moći pronaći bogatu ugostiteljsku i gastronomsku ponudu, a u nekim od njih i razna iznenađenja za male i velike.

U ponedjeljak su radove obišli zamjenik gradonačelnika Marko Friščić i v.d. resorne pročelnice Jelena Cuković te na licu mjesta „izbrusili“ još niz detalja vezanih uz prostornu organizaciju i smještaj pojedinih objekata.

Kroz narednih nekoliko dana, Grad će objaviti i službeni adventski program s brojnim dopadljivim, zanimljivim i simpatičnim sadržajima za sve generacije – od mališana, učenika i mladih, do mladih roditelja, za srednju generaciju, ali i za starije sugrađane.

www.sjever.hr / ivanec.hr
23.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.