Now Reading:
Sindy Bubek na tituli svjetske prvakinje čestitala čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini: Kapa do poda našoj Mačkovčanki!
Full Article 2 minutes read

Sindy Bubek na tituli svjetske prvakinje čestitala čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini: Kapa do poda našoj Mačkovčanki!

-Kapa do poda našoj Mačkovčanki, ovo je velik rezultat za grad, županiju i državu. Ponosni smo što te možemo pratiti na tvom uspješnom sportskom putu koji je vjerujem tek krenuo, znamo da je danas pred nama buduća olimpijka i u tom ćemo te cilju pratiti i biti ti podrška – rekla je gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, prilikom upriličenog prijema u gradskoj upravi u čast svjetske prvakinje 24-o godišnje Sindy Bubek iz Mačkovca.

Ova uspješna mlada međimurska sportašica od 21. do 31. listopada nastupila je na Svjetskom prvenstvu u bench pressu u Litvi i pritom pomela konkurenciju te uzela zlatnu medalju u juniorskoj kategoriji do 47 kilograma.

-Hvala na prijemu, svaka pohvala mi jako puno znači, Međimurci su me jako ugodno iznenadili i hvala im na svemu, na svakoj čestitci, pohvali i na prijemima. Dat ću sve od sebe da Međimurje ima predstavnika na Olimpijskim igrama 2028. kada moj sport postaje olimpijski. Korak po korak, koncentriram se natjecanje po natjecanje i sigurno rezultati uz pravu podršku neće izostati – uvjerena je Sindy, koja je i dosad ostvarivala vrhunske rezultate u cheerleadingu, bodybuildingu i powerliftingu.

Prvakinja je Hrvatske u kategoriji bench pressa, a na Europskom prvenstvu 2019. godine osvojila je srebro. Nakon europskog srebra, u svoju kolekciju dodala je sada i svjetsko zlato podignuvši težinu od 72.5 kg. Uspješna sportašica i poduzetnica koja vodi individualne treninge u Brezju, u gradsku upravu stigla je u pratnji trenera Dominika Krištofića, a pritom njen uspjeh nisu propustili pozdraviti i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga te predsjednik MO Mačkovec Krunoslav Vidačić.

Gradonačelnici je pohvalila rad svoje ekipe u Powerlifting klubu Pozoj koji je u 2019. proglašen najuspješnijim klubom u Hrvatskoj u svojoj branši, ali se pritom prisjetila i svojih sportskih početaka u cheerleadingu.

www.sjever.hr
13.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.