Now Reading:
Bez posla ste? Donosimo atraktivne ponude s tržišta rada sa sjevera Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Bez posla ste? Donosimo atraktivne ponude s tržišta rada sa sjevera Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

BEMZ d.o.o. traži prodavača u prodavaonici (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Posao obuhvaća prodaju tekstilne odjeće i obuće marke UNITED COLORS OF BENETTON. Za posao je potrebna srednja stručna sprema. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Plin-Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Poslodavac omogućuje konstantno usavršavanje, napredak unutar tvrtke i sigurna stalna primanja. Prijavi se putem linka.

KTC d.d. zapošljava kuhara (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Od kandidata se traži završena srednja stručna sprema ugostiteljskog smjera kuhar, dobre organizacijske vještine i ljubav prema kuhanju. Prijavite se putem linka.

Dječji vrtić Bambi traži odgajatelja (m/ž) predškolske djece. Mjesto rada je Novi Marof. Potrebna su tri radnika koji imaju završenu višu stručnu spremu. Više informacija saznajte na linku.

PRINTEX d.o.o. traži radnika (m/ž) u sitotisku. Mjesto rada je Čakovec. Kandidatu je za prijavu potrebna završena srednja škola u trajanju od 3 ili 4 godine uz to radno iskustvo nije važno. Više informacija i kako se prijaviti saznajte na linku.

LUMI INTELEKTO d.o.o. traži dva učitelja (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Potrebno je ispuniti nekoliko uvjeta za rad, a neki od njih su završena visoka stručna sprema, spremnost na rad vikendima i u poslijepodnevni satima, ambicioznost i pouzdanost te posjedovanje dobrih komunikacijskih vještina. Prijavite se.

Ustanova za zdravstvenu njegu LEKIĆ traži medicinsku sestru / medicinskog tehničara. Mjesto rada je Varaždin. Radno mjesto zahtijeva spremnost na terenski rad na području Varaždina i Varaždinske županije. Novozaposleni će obavljati poslove njege bolesnika u kući. Više informacija o prijavi i uvjetima rada pronađite na linku.

‘MEĐIMURJE INFORMACIJSKO PROJEKTANTSKI CENTAR’ poduzeće za informacijski inženjering d.d. zapošljava projektanta-programera- developera (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Kandidat mora imati izvrsno poznavanje SQL-a za posao projektiranja, implementacije, nadogradnje i održavanja poslovnih aplikacija. Više informacija o natječaju i kako se prijaviti potražite na linku.

KTC d.d. zapošljava skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Mursko Središće. Od kandidata se traži završena srednja stručna sprema poljoprivrednog smjer i dobre organizacijske vještine. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Privatna osoba – osoba s invalididtetom, diplomirani pravnik traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Kumrovec, Razdrto Tuheljsko. U opisu posla je pomoć osobi s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih poslova. Prijavite se putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

www.sjever.hr
13.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.