Now Reading:
Odlične vijesti za križevačke poljoprivrednike – doznajte kako ostvariti potpore od 5 tisuća kuna!
Full Article 1 minutes read

Odlične vijesti za križevačke poljoprivrednike – doznajte kako ostvariti potpore od 5 tisuća kuna!

Grad Križevci objavio je javne pozive za dodjelu potpora poljoprivrednicima sa sjedištem na svom području.

Potpora se dodjeljuju za korištenje uzgojno vrjednijeg genetskog materijala u stočarstvu, prodaju vlastitih poljoprivrednih proizvoda na tržnicama, očuvanje pčelinjih zajednica i ekološku proizvodnju, a maksimalni iznos kojeg pojedini korisnik može ostvariti je 5 tisuća kuna.

Maksimalna potpora za prodaju vlastitih poljoprivrednih proizvoda na tržnicama iznosi tisuću kuna i dodjeljuje se poljoprivrednicima sa sjedištem na području Grada Križevci koji su upisani u upisnik poljoprivrednih gospodarstava, proizvode vlastite poljoprivredne proizvode i nemaju dospjelih neizmirenih dugovanja prema Poreznoj upravi i Gradu. Potpora se dodjeljuje s ciljem lakšeg pristupa kupcima.

Potpore za korištenje uzgojno vrjednijeg genetskog materijala u stočarstvu dodjeljuju se s ciljem podizanja kvalitete genetike u stočarstvu i konkurentnosti križevačkih uzgajivača, a moguće je ostvariti iznos od 2.500 kuna, dok je za očuvanje pčelinjih zajednica i ekološku proizvodnju moguće ostvariti potporu od 5 tisuća kuna.

Rok za prijavu je 30. studeni, a detaljnije informacije dostupne su ovdje.

www.sjever.hr / krizevci.hr
08.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.