Now Reading:
U Zaprešiću znaju kako graditi pametan i pristupačan turizam – uskoro edukacije za turističke vodiče za osobe s invaliditetom
Full Article 1 minutes read

U Zaprešiću znaju kako graditi pametan i pristupačan turizam – uskoro edukacije za turističke vodiče za osobe s invaliditetom

TZZ Akademija Turističke zajednice grada Zaprešića nastavlja s edukacijama za turističke vodiče i voditelje putovanja u sklopu projekta Druga perspektiva.

Projekt je to koji raznim akcijama i edukacijama ukazuje na važnost uključivanja osoba s invaliditetom u stvaranje turističke priče bez obzira na njihova fizička ograničenja i invaliditet. Ove jeseni projekt se nastavlja edukacijom za turističke vodiče i voditelje putovanja „Turističko vođenje i osobe s invaliditetom – kako voditi?“.

-Turistički vodiči i voditelji putovanja svojim radom stvaraju uspješnu i kvalitetnu turističku ponudu. Njihove priče, stvaranje doživljaja i briga o gostu mjerilo su kvalitete, a vrlo često se nalaze u izazovnim situacijama i susreću s različitim gostima. Osobe s invaliditetom su dio turističkih kretanja i naši dragi gosti kojima treba znati dobro i kvalitetno pristupiti tijekom turističkog vođenja – ističe direktor Turističke zajednice grada Zaprešića Toni Ganjto.

Pridružite se edukaciji “Turističko vođenje i osobe s invaliditetom kako voditi?”, u subotu, 13. studenog u Zaprešiću u jedinstvenom prostoru Vršilnice u Novim dvorima bana Jelačića.

www.sjever.hr/zapresic.hr
02.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.