Now Reading:
Bivši ste student Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina? Postanite član Alumni kluba VHZK-a!
Full Article 2 minutes read

Bivši ste student Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina? Postanite član Alumni kluba VHZK-a!

Bivši ste student Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina? Imamo odličnu vijest jer se osniva dobrovoljna stručna udruga Alumni klub Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina, a s glavnom misijom međusobnog povezivanja i umrežavanja bivših studenata Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina, ali i stvaranja trajne veze nastavnika i suradnika sa studentima želi povezati sa širom zajednicom, tvrtkama, ustanovama i institucijama u kojima su diplomati Veleučilišta zaposleni.

Veleučilište će tako kroz suradnju s članovima Alumni kluba pratiti vaš poslovni put i profesionalni razvoj te vam pomoći da unaprjeđujete svoje kompetencije i karijere. Zajedničkom organizacijom seminara, stručnih radionica, konferencija i ostalih oblika cijeloživotnog učenja i obrazovanja, Veleučilište i Alumni klub aktivno djeluju u usavršavanju znanja i vještina bivših studenata zaposlenih i u gospodarstvu i u društvenim djelatnostima Krapinsko-zagorske županije i šire, a studenti stječu mogućnost lakšeg i bržeg ostvarivanja profesionalnih potreba i interesa.

S navedenim ciljem svi studenti koji su završili jedan od studija Veleučilišta, dođite na osnivačku skupštinu Alumni kluba, za koju je predložen sljedeći dnevni red:

1.       Pozdravni govor dekana Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina

2.       Izbor radnog predsjedništva

3.       Usvajanje Statuta te izbor predsjednika, Izvršnog i Nadzornog odbora

4.       Prijedlozi za program rada za 2022. godinu

5.       Razno

Dodatni prijedlozi razmatrati će se na sjednici Osnivačke skupštine.

Svoj dolazak potvrdite na mail:  alumnivhzk@gmail.com ili na broj mobitela 091 20 12 601.

www.sjever.hr
27.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.