Now Reading:
Mladić iz BiH uhićen u Međimurju – kod sebe imao hrpu droge!
Full Article 50 second read

Mladić iz BiH uhićen u Međimurju – kod sebe imao hrpu droge!

policija

U utorak, 5. listopada 2021. godine oko 16,25 sati u šumskom predjelu između Mačkovca i Mihovljana, policijski službenici Policijske uprave međimurske pristupili su provjeri identiteta muške osobe, za koju je utvrđeno da se radi o državljaninu Bosne i Hercegovine, rođen 1994. godine, s boravkom u gradu Čakovcu.

Prilikom postupanja policijskih službenika od 27-godišnjaka oduzeta je biljna materija nalik na opojnu drogu marihuanu težine 147,6 grama, bijela praškasta materija nalik na opojnu drogu amfetamin težine 84 grama i jedna digitalna vaga.

Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojne droge, dok će oduzeti predmeti biti proslijeđeni u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu na toksikološko vještačenje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 27-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, nakon čega slijedi nadopuna.

www.sjever.hr
06.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.