Now Reading:
U Ivancu počinju besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu – prijavite se!
Full Article 2 minutes read

U Ivancu počinju besplatne edukacije za privatne iznajmljivače u turizmu – prijavite se!

Poslovna zona Ivanec d.o.o., uz potporu Grada Ivanca i aktivno sudjelovanje gradske Turističke zajednice, organizira stručnu višednevnu edukaciju namijenjenu privatnim iznajmljivačima.

Edukacija će se održavati od 12. do 14. listopada 2021. godine,svaki dan od 18:00 do 20:00 sati.

Zamišljena je kao potpora Grada privatnom sektoru u turizmu,a organizira se temeljem iskaza interesa postojećih i potencijalnih privatnih iznajmljivača izraženog nakon javnog predstavljanja Programa turističkih potpora Grada Ivanca i projekta Rent – a – kliet.  
Edukacija je namijenjena početnicima koji tek kreću s poslovanjem u sektoru turizmu te postojećim iznajmljivačima koji kontinuirano ulažu u kvalitetu svoje usluge i odnos prema gostima.

Kako bi se osigurala kvalitetna provedba edukacije, angažirani su vanjski stručnjaci odgovarajućih kompetencija i iskustva rada u nadležnim institucijama, financijskom i turističkom sektoru. Dio edukacije održat će direktorica Poslovne zone Ivanec Lana Labaš i zaposlenici Projektnog ureda za EU fondove u svojem dijelu stručnosti, što se prvenstveno tiče vanjskih izvora financiranja, marketinga i brendiranja. 

Ova edukacija je prva u nizu specijalističkih jednodnevnih edukacija koje će Poslovna zona za zainteresirane dionike iz sektora turizma provesti do kraja ove godine, a planiran je i nastavak aktivnosti kroz zimu i proljeće, odnosno do početka predsezone. 

Ako ste zainteresirani, javite se na e-mail adresu projektni.ured@ivanec.hr ili brojeve telefona 042/645-484 i 042/645-435, najkasnije do 6. listopada 2021. 
Edukacija je za sve polaznike besplatna, a broj polaznika je ograničen na 20 zbog epidemioloških mjera.

www.sjever.hr/ivanec.hr
02.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.