Now Reading:
KAKVA GOLIJADA Varaždinci na svom terenu pregazili Croatiu, zabili im čak 5 komada
Full Article 2 minutes read

KAKVA GOLIJADA Varaždinci na svom terenu pregazili Croatiu, zabili im čak 5 komada

NK Varaždin je rezultatom od čak 5:1 protiv ekipe NK Croatia Zmijavci došao do prve ovosezonske pobjede na domaćem terenu.

U osmom kolu Druge HNL, ekipa Marija Kovačevića je na domaćem travnjaku ugostila ekipu NK Croatia Zmijavci predvođenu trenerom Borislavom Todorićem.

Varaždinci su poveli već u 7. minuti utakmice golom Jurice Grgeca. Za vodstvo od 2:0 u 14. minuti zabio je Tonio Teklić, a samo dvije minute kasnije, golom Andrisa Herrere, NK Varaždin vodi 3:0. Domaći navijači nisu dugo čekali na novi pogodak jer već u 26. minuti utakmice Matej Senić povećava vodstvo na ogromnih 4:0.

Gostujuća ekipa to je vodstvo smanjila golom Mije Šabića u 35. minuti, pa je NK Varaždin na predah otišao s rezultatom od 4:1. Odmah nakon povratka iz svlačionica, Ivan Posavec je nastavio pozitivan niz zabivši za 5:1 u 51. minuti.

Ovom pobjedom i nova tri boda, NK Varaždin popeo se na visoko 5. mjesto ljestvice.

Kovačević može biti i više nego zadovoljan ovom utakmicom pogotovo s obzirom na činjenicu da mu je ovo druga pobjeda u dvije prvenstvene utakmice na klupi momčadi Varaždina.

– Od prve minute smo bili pravi, rastrčani, nismo dozvoljavali da Croatia preuzme sudbinu u svoje ruke nego smo napravili visok pritisak – rekao je Kovačević uz čestitke svim igračima.

Naglasio je kako je nakon preuzimanja momčadi, igrače trebalo samo malo opustiti i dati im vjeru da oni to mogu.

– Mi možemo pobjeđivati samo na ovakav agresivan način. Naša publika ne zaslužuje da mi nekog čekamo, igrali smo na domaćem terenu i od prve minute smo bili agresivni. Nadam se da ćemo se u ova dva tjedna dobro pripremiti i nakon reprezentativne stanke biti još i bolji – zaključio je trener Varaždinaca.

tklopotan / www.sjever.hr
02.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.