Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Evo kakav će nam biti prvi listopadski vikend
Full Article 2 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Evo kakav će nam biti prvi listopadski vikend

Kao što su prognostičari i najavili, vrijeme se sa srijede na četvrtak pogoršalo, u mnogim je dijelovima Hrvatske bilo i kiše i grmljavine, ali kad je riječ o kraju ovoga tjedna imamo za vas dobre vijesti.

Ne samo što se ne očekuje kiša, već će i temperatura rasti, pa ako ste planirali slobodne dane provesti negdje vani, samo naprijed!

Prema najavama iz DHMZ-a, danas će biti pretežno sunčano, u unutrašnjosti uz umjerenu naoblaku, a ujutro uz mogućnost za mjestimičnu maglu.
Vjetar na kopnu uglavnom slab.
Najniža temperatura zraka od 5 do 10, na moru između 13 i 18, a najviša dnevna od 16 do 21 na kopnu te od 22 do 26 °C na Jadranu i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije.

Vrijeme za vikend

Sljedećih dana u većini krajeva bit će pretežno ili djelomice sunčano. Na kopnu je u subotu ujutro moguća mjestimična magla. U nedjelju južina uz porast naoblake na zapadu zemlje pa na sjevernom Jadranu ponegdje može pasti malo kiše. Temperatura zraka u porastu.

Biometeorološka prognoza za petak

Biometeorološke prilike će se u cijeloj zemlji naglo poboljšati pa će mnogi meteoropati osjetiti poboljšanje općeg stanja. Uz više sunčanog vremena, mnogi će biti motivirani na izlazak na otvoreno.

a.kučić/sjever.hr/DHMZ
01.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.