Now Reading:
KRAPINSKE TOPLICE Učenik i dalje ne nosi masku, Kolar poslao poruku roditeljima: Preseljenjem u drugu školu se ne mijenjaju uvjeti!
Full Article 1 minutes read

KRAPINSKE TOPLICE Učenik i dalje ne nosi masku, Kolar poslao poruku roditeljima: Preseljenjem u drugu školu se ne mijenjaju uvjeti!

Predstava u Osnovnoj školi Krapinske Toplice još uvijek traje. Prema najnovijim informacijama koje su potvrđene na konferenciji županijskog Stožera civilne zaštite u petak, učenik i dalje odbija nositi masku.

Prema informacijama kojima stožer raspolaže, roditelji su zatražili preseljenje u drugu osnovnu školu i zahtjev poslali u njih nekoliko zbog čega im je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar posao jasnu poruku.

-Županija je osnivač 30 osnovnih škola i u svim školama vrijede ista pravila igre. Želim jasno naglasiti da se preseljenjem u drugu osnovnu školu neće promijeniti uvjeti pod kojima može u nju ići i to je poruka njegovim roditeljima, jedino ako žele preseliti problem na neko drugo mjesto – zaključio je Kolar.

Kolar je iskoristio priliku kako bi još jednom apelirao na roditelje da puste učenika da ide u školu kao i svi njegovi vršnjaci, ne samo u Krapinsko-zagorskoj županiji nego i u cijeloj Hrvatskoj, a nama preostaje vidjeti hoće li njegove molbe, apeli i pozivi napokon uroditi plodom.

tklopotan / www.sjever.hr
01.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.