Now Reading:
Održana treća sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica: Sve Odluke donesene jednoglasno!
Full Article 1 minutes read

Održana treća sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica: Sve Odluke donesene jednoglasno!

U ponedjeljak 27. rujna 2021. godine u Sportskom centru Gornja Stubica održana je treća sjednica Općinskog vijeća Općine Gornja Stubica.

Sjednici Općinskog vijeća uz općinske vijećnike nazočio je i općinski načelnik Jasmin Krizmanić, te pročelnica JUO Gordana Jakopović.

Na sjednici je donesena Odluka o donošenju pročišćenog teksta provedbenih odredbi Prostornog plana uređenja Općine Gornja Stubica, te Odluka o izradi V. izmjena i dopuna PPUO.

Donesena je i Odluka o suglasnosti za provedbu ulaganja na području općine Gornja Stubica za projekt „Sportsko rekreacijski centar javna i društvena namjena i građevine infrastrukture izgradnja i rekonstrukcija – dogradnja“, radi prijave na mjeru 7, operaciju 7.4.1.

Općinsko vijeće Općine Gornja Stubica donijelo je i Odluku o visini osnovice za obračuna plaća u Dječjem vrtiću JUREK, te Odluku o davanju prethodne suglasnosti na Odluku o načinu utvrđivanja plaća i visini koeficijenata za obračun plaća zaposlenih u Dječjem vrtiću JUREK.

Temeljem prijedloga Upravnog vijeća Dječjeg vrtića JUREK imenovana je ravnateljica vrtića, te je donesena Odluka o davanju suglasnosti na prijedlog Statuta Zagorske javne vatrogasne postrojbe kao i na promjenu adrese sjedišta. Sve Odluke donesene su jednoglasno.

www.sjever.hr
28.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.