Now Reading:
FOTO Varaždin dočekao bicikliste – završila prva etapa utrke CRO Race, Bosilj poručio: Promocija našeg grada je nemjerljiva
Full Article 1 minutes read

FOTO Varaždin dočekao bicikliste – završila prva etapa utrke CRO Race, Bosilj poručio: Promocija našeg grada je nemjerljiva

U Hrvatskoj je u tijeku veliko sportsko događanje – šesto izdanje biciklistička utrka CRO Race koja se održava do nedjelje, 3. listopada.

Utrka se sastoji od šest etapa, koje će obuhvatiti više od tisuću kilometara diljem Hrvatske, prva etapa čiji je start bio u Osijeku završila je u Varaždinu, a kao najbrži je kroz cilj prošao Phil Bauhaus iz Njemačke, član ekipe Bahrain Victorious.

On je nakon 237 kilometara bio brži od drugoplasiranog Nizozemca Olava Kooija (Jumbo-Visma) i trećeg Norvežanina Kristoffera Halvorsena (Uno-X).

Sudionike biciklističke utrke dočekao je i varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj koji je istaknuo da je najbitnije da je Varaždin ponovo, nakon dvije godine izbivanja, ušao u program CRO Racea.
-Uspjeli smo u tome za bitno manju cijenu nego što je plaćala prethodna vlast. Cijenu našeg sudjelovanja snizili smo za više od 50 posto. S te smo strane izuzetno zadovoljni, a promocija našeg grada je nemjerljiva – istaknuo je Bosilj.

n.kalajdžija i a.kučić/sjever.hr
28.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.