Now Reading:
FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na 3. Festivalu nordijskog hodanja u Samoboru
Full Article 1 minutes read

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je bilo na 3. Festivalu nordijskog hodanja u Samoboru

Ove subote, Samobor je na 3. Festivalu nordijskog hodanja ugostio zaljubljenike u rekreaciju. U organizaciji DŠR „Šport za sve” i uz potporu Samoborskog športskog saveza, Turističke zajednice grada Samobora, Gradskog društva Crveni križ te Hrvatskog saveza nordijskog hodanja, na ovogodišnjem se festivalu okupilo oko 250 sudionika.

Među sudionicima, našlo se i tridesetak članica i članova Udruge nordijskog hodanja i pješačenja Drava iz Varaždina koja je organizirala odlazak i za nekoliko nekoliko nordijskih hodačica DSR Strmec iz Strmca Remetinečkog i Kluba nordijskog hodanja Varaždin.

Sudionici su mogli birati između četiri staze različite duljine i težine, a Ljiljana Šurbek Bošnjak, predsjednica Društva za športsku rekreaciju “Šport za sve” naglasila je kako klubovi dolaze iz Zagrebačke i Varaždinske županije, a došli su čak i hodači iz Osijeka.

-Sigurna sam da su svi sudionici trećeg festivala zadovoljni, vrijeme nas je poslužilo, staze su dobre, Samobor je lijep i vjerujem da je svima bilo lijepo – zaključila je Šurbek Bošnjak.

Hodačima se pridružio i naš Nebojša Kalajdžija i svojim objektivom zabilježio prizore i djelić atmosfere s ovogodišnjeg festivala.

Foto: N. Kalajdžija
tklopotan / www.sjever.hr
11.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.