Now Reading:
Zamjenik Kolarac održao prijem za brončanu karatisticu Anu Lenard, jednu od najtrofejnijh sportašica Zagrebačke županije
Full Article 2 minutes read

Zamjenik Kolarac održao prijem za brončanu karatisticu Anu Lenard, jednu od najtrofejnijh sportašica Zagrebačke županije

Zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec priredio je prijem Anu Lenard, karatisticu Karate kluba Samobor i hrvatsku reprezentativku, povodom osvajanja brončane medalje u ekipnoj kategoriji na ovogodišnjem Europskom prvenstvu održanom od 19. do 23. svibnja u Poreču.

Na prvenstvu na kojem je nastupilo 513 sportaša iz 47 zemalja prenijela je svoje dojmove Ana Lenard istaknuvši da je riječ o za nju posebnoj medalji.

– Ovo je prvenstvo na kojem sam po prvi put preuzela ulogu kapetanice naše ekipe. Osobno sam imala tri pobjede i jednu neriješenu borbu, a pohvale idu cijeloj ekipi koja se doista lavovski borila i stvarno sam jako ponosna na njih – opisala je Lenard dodavši da su u tijeku pripreme za Svjetsko prvenstvo u karateu koje će se sredinom studenoga održati u Dubaiju.

Inače, Ana Lenard jedna je od najtrofejnijih sportašica mlađe generacije s područja Zagrebačke županije, a zahvaljujući svojim sjajnim rezultatima i postignućima u više je navrata proglašavana najboljom sportašicom Zagrebačke županije.

Čestitavši Ani na osvojenoj ekipnoj bronci zamjenik župana Kolarec istaknuo je da Županija kontinuirano prati i podržava sportaše na svom području.

-S obzirom na sjajne rezultate, broj aktivnih sportaša i trenera, ali i ukupno županijsko ulaganje u sport, mislim da već sada možemo govoriti o Zagrebačkoj županiji kao županiji sporta. Kao bivši profesionalni sportaš znam koliko je truda uloženo u ovu medalju, stoga Ana hvala ti što na ovako lijep i uspješan način promoviraš našu Županiju diljem svijeta i što si pravi uzor mladima – naglasio je Kolarec.

www.sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr
09.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.