Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija poziva: prijavite se na likovno-literarni natječaj „O Europi dječjim očima“ – kreativno izrazite svoje misli i ideje
Full Article 1 minutes read

Koprivničko-križevačka županija poziva: prijavite se na likovno-literarni natječaj „O Europi dječjim očima“ – kreativno izrazite svoje misli i ideje

Djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta te učenicima s posebnim obrazovnim potrebama starosne dobi od 5 do 15 godina namijenjen je nedavno otvoren likovno-literarni natječaj „O Europi dječjim očima“ .

Natječaj organiziraju Društvo „Naša djeca“ Opatija i Savez Društava naša djeca Hrvatske, kreiran je u okviru projekta „Za dječji glas u Europi“, a otvoren je do 27. rujna 2021. godine.
Tema natječaja je Europa, kakvom ju djeca promatraju i u kakvoj žele živjeti, stoga je cilj kroz likovni i literarni rad potaknuti djecu na izražavanje vlastitih misli, osjećaja i želja kroz riječ, crtež ili fotografiju.

Radove mogu prijaviti pojedinci individualno ili u grupi svojih vršnjaka u nekoliko kategorija. Svaki individualni rad se prijavljuje zasebno (jedno dijete – jedan rad), dok se grupni rad prijavljuje skupno (grupa djece – jedan rad). Zaprimljene prijave će ocjenjivati Komisija sačinjena od 5 članova, a najbolji radovi će biti reproducirani u brošuri „O Europi dječjim očima“ te predstavljeni na izložbi 6. listopada 2021. godine u Galeriji Laurus Lovran.

Sve potrebne informacije o natječaju možete pronaći na internetskoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

www.sjever.hr/kckzz.hr
08.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.