Now Reading:
I na sjeveru Hrvatske počelo cijepljenje i u ljekarnama – donosimo popis svih ljekarni u četiri županije i Gradu Zagrebu
Full Article 2 minutes read

I na sjeveru Hrvatske počelo cijepljenje i u ljekarnama – donosimo popis svih ljekarni u četiri županije i Gradu Zagrebu

Počeo je zajednički projekt Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Hrvatske ljekarničke komore pod nazivom „Ljekarna kao mjesto cijepljenja protiv COVID-19 bolesti“.

Hrvatski se građani tako mogu cijepiti u 60-ak ljekarni diljem zemlje.

U Krapinsko-zagorskoj županiji cijepljenje obavljaju Ljekarne Pharmad i to u Kraljevcu na Sutli te u Zaboku.

U Međimurskoj županiji cijepljene je omogućeno u ljekarni Vaše zdravlje u Čakovcu te u ljekarničkim jednicama Lejkarne Čakovec u Kotoribi i Štrigovi.

Odaberu li cijepljenje u ljekarni, žitelji Varaždinske županije mogu to učiniti samo u jednoj i to u Ljekarni Jadranka Gradečak, na Trgu braće Radić 6 u Jalžabetu.

U Zagrebačkoj županiji je cijepljenje u ljekarnama moguće na pet lokacija i to u ljekarni Jouhadar u Dubravi, u ljekarnama Pharmad u Prigorju Brdovečkom i Harmici, zatim u Ljekarni Zagrebačke županije u Velikoj Gorici te u Ljekarni Vanda Bačić u Ivanić Gradu.

Najviše ljekarni u kojima se obavlja cijepljenje je na području Grada Zagreba. Riječ je o ljekarnama Rizk, Farmacia, Sesvete, Ljekarni Jelić Hrgić, Ljekarni Dubravka Štimac, ljekarnama Jagatić na četiri lokacije te u Ljekarni Ankica Žaja i Ljekarni Ljubić Šabić.

Ljekarne iz Koprivničko-križevačke županije nisu se prijavile za ovu akciju.

Adrese i telefonske brojeve ljekarni pronaći ćete na internetskoj stranici Hrvatske ljekarničke komore.

a. kučić/sjever.hr/hljk.hr
08.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.