Now Reading:
FOTO: 26. Međužupanijski sportski susreti okupili 180 umirovljenika iz pet županija, Međimurski umirovljenici osvojili najbolje rezultate!
Full Article 2 minutes read

FOTO: 26. Međužupanijski sportski susreti okupili 180 umirovljenika iz pet županija, Međimurski umirovljenici osvojili najbolje rezultate!

U organizaciji Matice umirovljenika Međimurske županije, na 26. Međužupanijskim sportskim susretima umirovljenika okupilo se više od 180 sudionika iz Međimurske, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske, Krapinsko-zagorske te Koprivničko-križevačke županije.

Natjecatelji su snage odmjerili u pikadu, belotu, krugovima, šahu, streljaštvu i visećoj kuglani.

Priliku da umirovljenicima čestitaju i podijele nagrade dobili su gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je tom prigodom rekao kako Županija podupire ovakva zajednička druženja umirovljenika koja su im prilika da se bave sportom i steknu nova iskustva, ali prije svega da se zabave i druže. 

– Uložili ste godine rada i truda u napredak našeg Međimurja, a poticanjem ovakvih zajedničkih druženja iskazujemo vam svoju naklonost i zahvalnost. Drago mi je što odlaskom u mirovinu ne mirujete, već ste jedan od najaktivnijih pripadnika naše zajednice – istaknuo je župan Posavec.

Predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec zahvalila je Međimurskoj županiji što financijskom pomoći, ali i nizom programa i mjera sustavno vodi brigu i skrb za svoje umirovljenike kako bi bili uključeni u aktivnosti u zajednici. 

– Kontinuirano radimo na aktivnom uključivanju naših članova u zajednicu u kojoj živimo, no bez potpore i raznih projekata koje nam neprekidno pružate, naše umirovljeničke udruge ne bi bile tako aktivne – zaključila je Nada Lovrec.

www.sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
08.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.