Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Sunčanija nedjelja s povoljnijim biometeorološkim prilikama
Full Article 50 second read

VREMENSKA PROGNOZA Sunčanija nedjelja s povoljnijim biometeorološkim prilikama

U nedjelju će u unutrašnjosti biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše, ujutro uz maglu, a poslijepodne ponegdje na zapadu dulja sunčana razdoblja.

Na Jadranu većinom sunčano, više oblaka na jugu u prvom dijelu dana, uglavnom u noći i ujutro s mjestimičnom kišom, moguće i grmljavinom.

Vjetar će uglavnom biti slab, na istoku ponegdje umjeren sjeverozapadni, dok će na Jadranu puhati slaba i umjerena bura koja će u prvom dijelu dana na sjevernom dijelu još biti jaka, a podno Velebita na udare olujna. Poslijepodne se u Dalmaciji očekuju sjeverozapadnjak i zapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura bit će od 7 do 12, a na Jadranu između 13 i 18 °CNajviša dnevna temperatura zraka kretat će se od 16 do 21 dok će na Jadranu biti nešto toplije s temperaturama između 22 i 27 °C.

U većem dijelu zemlje biometeorološke prilike će se, u odnosu na prethodni dan, malo popraviti. Iako će, u odnosu na subotu, biti sunčanije, još uvijek neće biti sasvim stabilno, a u priobalnim krajevima osjećaj ugode dodatno će kvariti vjetar.

www.sjever.hr / DHMZ
29.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.