Now Reading:
Na koprivničkom području nastavlja se ulaganje u obrazovanje: nova nadstrešnica i pristupna rampa na Područnoj školi u Starigradu
Full Article 2 minutes read

Na koprivničkom području nastavlja se ulaganje u obrazovanje: nova nadstrešnica i pristupna rampa na Područnoj školi u Starigradu

Grad Koprivnica nastavlja s ulaganjima u zgrade osnovnih škola, a ovih se dana izvode radovi na Područnoj školi u Starigradu.

Riječ je o radovima koji uključuju izvedbu pristupne rampe, stepenica i podesta ulaza u područnu školu uz sjeverozapadno pročelje, izvedbu drvene nadstrešnice pokrivene crijepom i uređenje pješačkog prilaza s betonskim opločnicima, a gradonačelnik Mišel Jakšić provjerio je kako radovi teku.

-Uvijek tijekom ljetnih mjeseci imamo ulaganja u naše objekte škola, a tako je i ove godine. Trenutno se radi u našoj Područnoj školi u Starigradu. Vrijednost radova je oko 135 tisuća kuna. Ovo je nastavak ulaganja u tu školu nakon što je napravljena blagovaona, a već sad spremamo projekte za daljnje uređenje same škole i prostora oko nje – kazao je Jakšić.

Uz gradonačelnika radove je obišao i Krešo Grgac, ravnatelj Osnovne škole „Braća Radić“.
-Napokon ćemo napraviti nadstrešnicu na ulazu u samu školu tako da djeca maju kvalitetniji ulaz te da se mogu skloniti od eventualnih padalina. Također ćemo napraviti prilaznu rampu za osobe s invaliditetom čime ćemo povećati kvalitetu boravka u školi – rekao je Grgac, uz napomenu da bi radovi trebali biti završeni do 3. rujna 2021. godine.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
26.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.