Now Reading:
U teškoj prometnoj nesreći poginula 25-godišnja Petra Horvat, medicinska sestra i udomiteljica četvero djece: “Bila je predivna duša izvana i iznutra!”
Full Article 2 minutes read

U teškoj prometnoj nesreći poginula 25-godišnja Petra Horvat, medicinska sestra i udomiteljica četvero djece: “Bila je predivna duša izvana i iznutra!”

Teška prometna nesreća koja se dogodila u noći s četvrtka na petak u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici odnijela je još jedan mladi život.

Nažalost, uslijed nepropisnog kretanja, 22-godišnji vozač, koji je, kako piše net.hr, navodno koprivnički nogometaš, prešao je na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom varaždinskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala mlada medicinska sestra Petra Horvat.

Nesretna Petra tom se prilikom vraćala s posla kući u Poljanec, a kako saznaje Jutarnji list, bila je zaposlena kao glavna medicinska sestra u Domu za psihički bolesne odrasle osobe Bistričak u Jalžabetu, a uz to bila je i iznimno socijalno angažirana.

Od prerano preminule Petre, na Facebooku se s dirljivom objavom oprostila i Udruga za oboljele od dijabetesa Dia-mell Ludbreg opisavši ju kao divnu osobu izvana i iznutra uvijek spremnu pomoći.

Od nje su se oprostili i na Facebook stranici NaInzulinu.

-Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter! Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula… Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomiteljica 4 djece. Prema riječima gđe Dragice, Predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg – predivna duša izvana i iznutra! Iz svega navedenog i priloženih fotografija jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće obitelji i prijateljima. Draga Petra, počivala u miru – napisali su u objavi.

Foto: FB NaInzulinu
www.sjever.hr / net.hr / Jutarnji list
14.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.