Now Reading:
VEČERAS Ne propustite prvu utakmicu rukometnog spektakla u Koprivnici
Full Article 2 minutes read

VEČERAS Ne propustite prvu utakmicu rukometnog spektakla u Koprivnici

Koprivnica i Varaždin domaćini su Europskog kadetskog rukometnog prvenstva koje će se održati od 12. do 22. kolovoza, a utakmice prvog dijela grupnog natjecanja Hrvatska će reprezentacija igrati u Koprivnici s početkom u 20:30 sati.

Večeras s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović održat će se svečano otvorenje, nakon čega će Hrvatska odmjeriti snage s reprezentacijom Portugala.

Organizatori ovog natjecanja su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, županijska sportska zajednica i Hrvatski rukometni savez.

Podsjećamo, ulaznice za sve utakmice u Varaždinu i Koprivnici možete kupiti putem servisa www.ulaznice.hr te na blagajnama dvorana i to sat vremena prije početka susreta. Za kupnju ulaznice potrebna je EU digitalna COVID putovnica, negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata odnosno antigenski test koji nije stariji od 48 sati.

Prema odluci Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije broj mjesta u koprivničkoj SD Fran Galović ograničen je na 400 gledatelja.

Cijene ulaznica za prvi krug natjecanja su 30 i 50 kuna, za polufinalnu utakmicu morat ćete izdvojiti 50 ili 70 kuna dok će se ulaznice za finalnu utakmicu prodavati po cijeni od 70 do 100 kuna.

Sve informacije možete pronaći na službenim stranicama EHF-a ili HRS-a.

www.sjever.hr / kckzz.hr
12.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.