Now Reading:
Od kolovoza cijepljenje i u prostorima Kirurgije u OB Varaždin!
Full Article 2 minutes read

Od kolovoza cijepljenje i u prostorima Kirurgije u OB Varaždin!

Zbog dobrog odaziva u srpnja i dodijeljenih termina za druge doze u Varaždinskoj županiji, cijepljenje će se za veći broj osoba organizirati ovaj mjesec u sportskoj dvorani Gospodarske škole u još dva termina, u srijedu, 18. kolovoza, i utorak, 24. kolovoza. 

Od kraja kolovoza, pa nadalje Zavod za javno zdravstvo cijepljenje planira organizirati u cijepnoj ambulanti u prostorima zgrade Kirurgije OB Varaždin.

– Opća bolnica je Zavodu za javno zdravstvo stavila na raspolaganje prostore te ćemo im davati svu potrebnu podršku – naveo je ravnatelj Opće bolnice Varaždin dr. sc. Nenadom Kudelićem.

O točnim terminima cijepljenja i lokaciji građani će, kao i dosad, biti unaprijed obaviješteni.

– Plan daljnjeg cijepljenja je takav da, uz Zavod, cijepljenje nastavljaju i liječnici obiteljske medicine u svojim ambulantama kako bi se obuhvat širio dalje i kako bi nam postotak procijepljenosti bio još veći – rekla je voditeljicom Epidemiološke djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije Katica Čusek.

Dodajmo da Općina Bednja u suradnji s Varaždinskom županijom i Zavodom za javno zdravstvo Varaždinske županije organizira cijepljenje drugom dozom Pfizer a u petak, 13. kolovoza, od 9 do 10.30 sati u Vatrogasnom domu u Bednji. Cijepiti se mogu osobe koje su se prethodno prijavile.

www.sjever.hr
12.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.