Now Reading:
Ne propustite: Evo kada Baby Lasagna nastupa na Špancirfestu!
Full Article 2 minutes read

Ne propustite: Evo kada Baby Lasagna nastupa na Špancirfestu!

Lijepe vijesti stižu iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

– Zabilježite datum, planirajte godišnji, prilagodite svoje planove i obaveze – ne želite propustiti Baby Lasagnu u Varaždinu na Špancirfestu. U utorak, 27. kolovoza, glavna festivalska PAN pozornica na Starom gradu bit će rezervirana za trenutno glavnu zvijezdu i miljenika nacije kojem je najveći i najpopularniji ulični festival u Hrvatskoj ponosno dao status headlinera – rekli su iz Turističke zajednice.

Njegov zarazni „Rim Tim Tagi Dim“ i energični nastup na Eurosongu osvojili su svjetsku publiku, a dio te atmosfere osjetit će svi oni koji će se naći podno bedema Starog grada pete večeri ovogodišnjeg 26. Špancirfesta.

Karizmatični Umažanin, koji se već upisao u hrvatsku glazbenu povijest, najavio je za jesen svoj debitantski album „Demons & Mosquitos” pa će tako svi posjetitelji varaždinskog koncerta među prvima uživo čuti i neke od njegovih novih pjesama.

– Ne propustite priliku da uživate u nastupu koji će zasigurno biti jedan od vrhunaca festivala i to potpuno besplatno jer za sve koncerte na glavnoj festivalskoj PAN pozornici pa tako i za onaj Baby Lasagne ulaznica – nema – navode iz TZ-a.

foto: screenshot/arhiva
sjever.hr
21.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.