Now Reading:
Novi raspored za cijepljenje u Varaždinskoj županiji!
Full Article 1 minutes read

Novi raspored za cijepljenje u Varaždinskoj županiji!

Podsjetimo, u Varaždinskoj županiji jučer je testirano 120 osoba, od kojih je jedna bila pozitivna na koronavirus. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su dva pacijenta s težom kliničkom slikom, oporavile su se dvije osobe, broj aktivnih slučajeva je 23, a iz Stožera obavještavaju o promjenama cijepnih mjesta…

Cijepljenje se u Varaždinskoj županiji nastavlja sutra na punktu u sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin, kada je predviđeno cijepljenje drugim dozama Pfizera i AstraZenece, no mogu doći i svi zainteresirani građani na cijepljenje prvom dozom.

U četvrtak, 12. kolovoza, cijepljenje će biti organizirano u prostorima Opće bolnice Varaždin – u dvorani 1 u podrumu zgrade Kirurgije (pokraj ORL ambulante), kada je predviđeno cijepljenje drugim dozama Moderne te prvim dozama Pfizera.

– Građane molimo za strpljenje ako se dogodi gužva. Svi koji će doći, cijepljenje će i obaviti – rekla je Katica Čusek Adamić, dr. med., specijalistica epidemiologije, voditeljica Epidemiološke djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije.

www.sjever.hr
09.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.