Now Reading:
BILO JE SVEGA – pune ruke za policijske službenike u Zagorju!
Full Article 2 minutes read

BILO JE SVEGA – pune ruke za policijske službenike u Zagorju!

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske tijekom vikenda obavili su očevide 10 prometnih nesreća.

Šest prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Polju Krapinskom uslijed nepropisne radnje vozilom, u Oroslavju zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, u Stubičkim Toplicama zbog nezaustavljanja vozilom ispred željezničke pruge, u Donjoj Stubici zbog istrčavanja psa na kolnik i u Pili i Vrhima Pregradskim zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Tugonici uslijed oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, isto tako lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač koji je skrivio prometnu nesreću zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika u Stubičkim Toplicama, a upravljao je neregistriranim mopedom, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,45 promila.

Zatim u prometnoj nesreći do koje je došlo u Gornjem Maclju zbog ne držanja dovoljno razmaka između vozila jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede.

U Zlataru je došlo do udara osobnog vozila u pješaka, te je pješak koji se kretao nogostupom zadobio lakše tjelesne ozljede, a vozač je napustio mjesto nesreće.

Od počinjenih prekršaja tijekom vikenda za izdvojiti su dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici, jedan prekršaj iz Zakona o šumama i  jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga. 

Od ostalih događaja zabilježena su dva požara suhe trave i niskog raslinja do kojih je došlo u Gubaševom i Trnovcu Desiničkom i jedan pronalazak neeksplodiranih eksplozivnih sredstava u Humu na Sutli.

www.sjever.hr
09.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.