Now Reading:
ŠPANCIRFEST 2021. Na koncerte uz covid potvrde – ako nemate potvrdu, evo koliko ćete platiti testiranje!
Full Article 2 minutes read

ŠPANCIRFEST 2021. Na koncerte uz covid potvrde – ako nemate potvrdu, evo koliko ćete platiti testiranje!

Nakon što je lani otkazan zbog pandemije, Špancirfest će se ove godine održati, najavili su organizatori, uz nadu da Nacionalni stožer neće postrožiti mjere. Naime, ove koje su trenutno na snazi vrijede do 15. kolovoza.

Mnogo je toga što se na Špancirfestu može vidjeti, čuti i doživjeti, ali najviše ljudi u tih deset špancirerskih dana u Varaždin ipak privuku glazbenici koji će nastupati na četiri glavne i nekoliko manjih pozornica. Glavna pozornica, kod Starog grada, ove godine bit će vraćena na vanjsku stranu zapadnog bedema, uz ulicu Stanka Vraza, tu je i koncertni program u dvorištu vile Bedeković, kao i onaj u prostoru Centra za mlade, a brojni će glazbenici nastupiti i na pozornici na Kapucinskom trgu.

O tome tko će sve nastupiti već smo pisali, ali nekima je možda promakla vrlo važna informacija da će ulaz na koncerte na Starom gradu, kod Bedekovićke te u CZM biti moguć samo uz covid potvrde. Znači, na te će koncerte moći samo oni koji su cijepljeni, koji su preboljeli covid te oni koji imaju važeći negativan test.
Ne spadate li ni u jednu od spomenutih kategorija, možda ipak uđete, ali uz prethodno testiranje.

-Ulaz će biti za osobe s covid potvrdama, ali imat ćemo i brze antigenske testove na ulazu, po cijeni od 60 kuna. Nalazi će se dobivati u roku od 15 minuta, a u roku od sat vremena nakon dobivanja negativnog nalaza svi će moći dobiti potvrdu koju će moći preuzeti putem E-građanina – poručila je Jelena Toth, direktorica gradskog turističkog ureda.

Da zaključimo: ako još nemate covid potvrdu, a želite na koncert u dvorištu vile Bedeković, za to ćete trebati izdvojiti ukupno 140 kuna – 80 za ulaznicu i 60 kuna za test!

I svakako dođite barem sat i pol prije početka koncerta.

a. kučić/sjever.hr
07.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.