Now Reading:
U tijeku je savjetovanje o Programu zaštite zraka Grada Varaždina, i vi se možete uključiti
Full Article 2 minutes read

U tijeku je savjetovanje o Programu zaštite zraka Grada Varaždina, i vi se možete uključiti

U razdoblju od 2. kolovoza do 2. rujna 2021. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o donošenju Programa zaštite zraka Grada Varaždina za razdoblje 2020. – 2025. godine, javljaju iz gradske uprave.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s Nacrtom Odluke o donošenju Programa zaštite zraka Grada Varaždina za razdoblje 2020. – 2025. godine te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Odredbe Zakona o zaštiti zraka obvezuju jedinice lokalne samouprave da donesu Program zaštite zraka Grada Varaždina. S obzirom na to da je isteklo razdoblje za koje je donijet prethodni Program, pristupilo se izradi novog Programa zaštite zraka Grada Varaždina za razdoblje 2020. – 2025. godine, a izradio ga je Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva dr.sc. Matija Orešković iz Varaždina.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se na web stranici Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu-2021/) pod rednim brojem 21.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 2. rujna 2021. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/2, Varaždin, s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o donošenju Programa zaštite zraka Grada Varaždina za razdoblje 2020. – 2025. godine“ ili na e-mail adresu: komunal@varazdin.hr, također putem obrasca.

www.sjever.hr
04.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.