Now Reading:
Koprivničko Ljeto na Zrinskom u punom zamahu: Donosimo vikend program
Full Article 1 minutes read

Koprivničko Ljeto na Zrinskom u punom zamahu: Donosimo vikend program

Manifestacije u sklopu koprivničkog Ljeta na Zrinskom građane i posjetitelje zabavlja već dva tjedna. Ljeto je punom zamahu, a kakva događanja Koprivničance očekuju ovog vikenda i tijekom idućeg tjedna, donosimo u nastavku.

U petak od 21 sat moći ćete uživati u glazbenoj poslastici – nastupu Miroslava i Gordane Evačić na Zrinskom trgu. Osim što subota donosi još glazbe kada će Zrinski trg rasplesati Re-Beats, posjetitelji će na Srednjovjekovnom streličarskom turniru „Stric Pandurić” zaviriti u prošlost.

Nedjelja je rezervirana za djecu pa tako program u Gradskom parku donosi predstavu Kazališne tvornice lutaka „Živ, živ, živ”.

Utorak i četvrtak rezervirajte za opuštanje i zabavu uz filmove Čuvaj me s leđa 2 i Korgi, kraljevski pas velikog srca u Ljetnom kinu pod zvijezdama.

Srijeda u Gradskom parku donosi ponešto za svakoga. Djeca i mladi moći će se pridružiti žongleskoj radionici, a oni nešto stariji vježbama umirovljenika u Budi FIT zoni. Od 18:30 sati na programu je bajkaonica za djecu, a od 19:30 klaunski i žonglerski show Klauna Ludeka pod nazivom „Šašavo šalabajzanje”.

tklopotan / www.sjever.hr / koprivnica.hr
30.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.