Now Reading:
ĐURĐEVAC Položen kamen temeljac za izgradnju Kuće podrške „Mali princ” vrijednu preko 14 milijuna kuna
Full Article 1 minutes read

ĐURĐEVAC Položen kamen temeljac za izgradnju Kuće podrške „Mali princ” vrijednu preko 14 milijuna kuna

Udruga Mali Princ Đurđevac je polaganjem kamena temeljca svečano obilježila početak izgradnje novog prostora Udruge – Kuće podrške „Mali princ“.

Polaganju kamena temeljca prisustvovali su gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Đurđevac Daniel Rupić, direktor izvođača radova GT Jura Mladen Podravec te korisnici Udruge Mali princ i njihovi roditelji, kao i ostali prijatelji Udruge.

Projektom Kuća podrške „Mali princ“ izgradit će se i u potpunosti opremiti objekt površine 565 m2, a u njemu će biti organiziran dnevni boravak namijenjen članovima i korisnicima Udruge, kao i stambena zajednica za osam osoba. U sklopu projekta uredit će se prostor za slobodno vrijeme u dvorišnom objektu, okoliš s vodenim igralištem te će se nabaviti i kombi vozilo.

Projekt je odobren u okviru poziva „Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“ Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“ u vrijednosti 14.197.233,46 kn.

www.sjever.hr / udrugamrdju.hr
21.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.