Now Reading:
Na obalu rijeke Save vraća se Green River – pogledajte što sve donosi drugo izdanje festivala
Full Article 1 minutes read

Na obalu rijeke Save vraća se Green River – pogledajte što sve donosi drugo izdanje festivala

Na obalu rijeke Save, kraj Hendrixovog mosta, drugu godinu zaredom stiže Green River Festival – festival koji reupotrebljava prošlost, reducira sadašnjost i reciklira budućnost, piše N1.

Festival će se održavati od srijede pa sve do kraja rujna i prema najavama, vratit će ljeto na nekad najomiljenije okupljalište Zagrepčana. Cilj je obnoviti tradiciju savskog kupališta i vratiti i popularizirati život na rijeci.

Uz cjelodnevna ljetna druženja, sunčalište, mjesta za igru i sport, razne reciklirane instalacije i rekvizite, svatko će moći pronaći nešto za sebe.

Neizostavan dio festivala bit će i kultni Babinjak – nekadašnje popularno okupljalište žena koje je zamišljeno kao zelena oaza i teatar koji će ugostiti razna kazališta.

Osim toga, sve posjetitelje kroz cijelo ljeto očekuje bogat glazbeni program. Na samom otvorenju festivala nastupit će bend Terminator, poslije kojeg slijedi nastup benda One Dread.

I oni najmlađi imat će svoj kutak jer će tijekom trajanja festivala biti postavljena i kids zona u kojoj će moći zabavljati.

www.sjever.hr / N1
30.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.