Now Reading:
Iza modnih kulisa i svjetla reflektora: Upoznajte Patriciju Dimitrovski – novu Miss Supranational Varaždinske županije
Full Article 2 minutes read

Iza modnih kulisa i svjetla reflektora: Upoznajte Patriciju Dimitrovski – novu Miss Supranational Varaždinske županije

Pred Patricijom Dimitrovski, novom Miss Supranational Varaždinske županije, puno je posla. Ovu 21-godišnjakinju uskoro čeka važan dan – izbor za Miss Supranational Hrvatske. Kako se priprema, zašto se prijavila, čime se bavi, ali i postoji li netko poseban u njezinom životu, saznali smo u razgovoru s ovom lijepom i simpatičnom mladom damom.

Patricija ima 21 godinu i dolazi iz okolice Varaždinskih Toplica, odnosno iz naselja Vrtlinovec. Po struci je tehničarka zaštite osoba i imovine i u tom zanimanju i radi. Za sebe kaže kako je vrlo komunikativna i vedra osoba u što smo se i sami uvjerili.

Patricija kaže kako se prijavila na izbor za Miss Supranational jer se prvenstveno htjela okušati u nečem novom i upoznati novi krug ljudi, a pošto od malih nogu voli i prati modu odlučila je upoznati taj svijet iza kulisa.

Među konkurencijom koja je stvarno bila velika jer je svaka djevojka bila posebna na svoj način, Patricija je ipak odnijela pobjedu pa ju uskoro očekuje i nastup na izboru za Miss Supranational Hrvatske. Iako će trebati uložiti puno truda, nada se najboljem.

Osim što voli modu, Patricija govori kako puno brine o svom izgledu, a u slobodno vrijeme voli trčati pa tako i održava liniju koja je uz stav, visinu i ljepotu važna karakteristika koju bi svaka missica trebala imati.

-Mislim da je svakoj ženi važno da lijepo izgleda te da se u svojoj koži osjeća ugodno – napominje Patricija.

Iako smo mišljenja kako je za ovaj nastup potrebno puno odricanja, Patricija ističe kako, kao vrlo snalažljiva osoba, bez problema sve usklađuje.

Postavili smo joj i pitanje koje sigurno zanima pripadnike muškog spola – postoji li netko poseban u njezinom životu tko je već zarobio njezino srce.

Postoji, naravno – govori Patricija uz tajanstven osmijeh.

Svim djevojkama koje sanjaju o istom putu za kraj je poručila da vjeruju u sebe i budu svoje.

tklopotan / www.sjever.hr
23.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.