Now Reading:
Jubilarno 10. izdanje Rally-a Kumrovec svjetskih razmjera, Kolaru uručena Zahvalnica Organizacijskog odbora WRC Croatia Rally!
Full Article 2 minutes read

Jubilarno 10. izdanje Rally-a Kumrovec svjetskih razmjera, Kolaru uručena Zahvalnica Organizacijskog odbora WRC Croatia Rally!

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar održao je u Krapini u četvrtak, 23. lipnja 2021. godine sastanak sa predsjednikom AK Delta Sport Dinom Deljkićem i tajnikom kluba Željkom Štefanićem, na temu Rallya Kumrovec.

– Ove godine smo imali privilegiju biti svjedocima povijesnog događaja – WRC je po prvi puta bio u Hrvatskoj, što se poklopilo sa proslavom 115 godina moto sporta u Republici Hrvatskoj. Utrka WRC-a bila je ogromna promocija Hrvatske kao turističke destinacije i naravno, Krapinsko – zagorske županije. Želja svih nas koji smo mjesecima sudjelovali u organizaciji utrke, je da i iduće ovaj veliki oktanski cirkus dođe u Hrvatsku, i to u normalnim, korona free uvjetima! Naravno da ćemo znati to turistički realizirati i pokazati da smo i u drugom dijelu organizacije odlični i da to možemo napraviti na svjetskoj razini – rekao je Kolar.

Na sastanku je istaknuto da će jubilarno, 10. izdanje Rallya Kumrovec biti održano od 02. do 04. rujna 2021. godine. 

– Rally Kumrovec dosad se uvijek održavao u ožujku, to je bio prvi rally sezone, međutim zbog općepoznate situacije, i činjenice da je Hrvatska ove godine bila domaćin WRC-a, koji se održavao u sličnom terminu, između ostalog i na području Krapinsko – zagorske županije, kumrovečki rally preselili smo na rujan ove godine – rekao je Deljkić koji je županu Kolaru potom uručio Zahvalnicu Organizacijskog odbora WRC Croatia Rally, za partnerstvo i izniman doprinos organizaciji, povijesne, prve World Rally Championship utrke u Hrvatskoj.

Tajnik kluba Željko Štefanić dodao je da će kumrovečki rally i ove godine biti organiziran uz podršku Krapinsko – zagorske županije te općina Kumrovec, Zagorska Sela i Tuhelj. 

– Posebno se zahvaljujemo na velikoj podršci koju već godinama imamo od Krapinsko – zagorske županije, koja nam, između ostalog, osigurava prisutnost timova Hitne medicinske pomoći i vatrogasaca. Hvala i svim volonterima koji rade u organizaciji ovog natjecanja. Nakon uspješno organiziranog i odrađenog WRC-a na području Krapinsko – zagorske županije, sad napadamo sa jubilarnim, 10. Rallyem Kumrovec, tim istim cestama – rekao je Štefanić.

Input your search keywords and press Enter.