Now Reading:
Započela 1. smjena 26. po redu Kampa vatrogasne mladeži Hrvatske
Full Article 2 minutes read

Započela 1. smjena 26. po redu Kampa vatrogasne mladeži Hrvatske

U ponedjeljak je započela 1. smjena 26. po redu Kampa vatrogasne mladeži koji se odvija ove godine u 11 smjena po 7 dana.

Zapovjednik 1. smjene je Željko Odak predsjednik odbora vatrogasne mladeži Krapinsko zagorske županije, voditelj je Tomislav Horvat iz Hrvatske vatrogasne zajednice. Iz Krapinsko-zagorske županije u kampu je DVD Đurmanec, DVD Bedekovčina, DVD Tugojnica Podgrađe, DVD Krapinske Toplice, DVD Tuhelj i DVD Plavić, iz Varaždinske DVD Ivanec, iz Karlovaček DVD Gradac i iz Zagrebačke županije DVD Rugvica sa ukupno šezdeset sudionika.

Hrvatska vatrogasna zajednica je zbog sve većeg uključenja mladih u vatrogastva, odlučila organizirati kamp vatrogasne mladeži koji se nalazi u Fažani i započeo je sa radom u obliku druženja, rada s vatrogasnom mladeži putem nastave kojom se savladavaju nastavni programi u skladu s njihovim uzrastom i natjecateljske vježbe.

Također se u kampu provode i različiti sportski i kulturni sadržaji, zabavne večeri te se mladež odmara i kupa. Kamp je odlično ocijenjen od svih sudionika kampa, voditelja mladeži i mladeži koja je boravila u njemu.

www.sjever.hr 22.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.