Now Reading:
DANAS PRVA UTAKMICA VATRENIH NA EURU Protivnik je Engleska!
Full Article 1 minutes read

DANAS PRVA UTAKMICA VATRENIH NA EURU Protivnik je Engleska!

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će igrati prvu utakmicu na EURU 2020., a protivnik će nam biti Engleska – reprezentacija koju su Vatreni prije tri godine pobijedili na putu do svjetskog srebra.

Utakmicu možete pratiti na Drugom programu HRT-a od 14.50, a uoči susreta, točnije u 14 sati, ne propustite emisiju EUROPEO!

-Očekuje nas jako teška utakmica, Englezi su mladi, dobri, brzi i agresivni. Igraju kod kuće, navijači očekuju mnogo, ali mi smo spremni. Dobro se pripremamo. Engleski reprezentativci iz Chelseaja i ja poželjeli smo si poslije osvajanja Lige prvaka sreću i na Wembleyju, kada ćemo se vidjeti na suprotnim stranama, kada će se svako boriti za svoju zemlju – rekao je. Mateo Kovačić.

-Jako je bitno početi turnir pozitivnim rezultatom i nadam se da ćemo ga ostvariti. Moja iskustva s Englezima su dobra i nadam se da će se tako nastaviti. Imaju napadače svjetske klase, no vjerujem da ih možemo zaustaviti. Kane je odličan, Sterling je strašno brz, i teško je izdvojiti jednog igrača koji je iznad svih ostalih – konstatirao je hrvatski vratar Dominik Livaković.

www.sjever.hr/hrt/hns
13.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.