Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija osigurala 240 tisuća kuna za financiranje projekata udruga za djelatnosti gospodarstvo, poljoprivreda i ruralni razvoj
Full Article 2 minutes read

Koprivničko-križevačka županija osigurala 240 tisuća kuna za financiranje projekata udruga za djelatnosti gospodarstvo, poljoprivreda i ruralni razvoj

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga T- 100055 financiranje programa i projekata udruga za djelatnosti gospodarstvo, poljoprivreda i ruralni razvoj u 2021. godini.

Koprivničko-križevačka županija poziva udruge čija se glavna grupa djelatnosti odnosi na gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj da dostave svoje zahtjeve za donacijom programa/projekata.

Financijska sredstva osigurana su u županijskom Proračunu u iznosu od 240 tisuća kuna. Prijaviti se mogu udruge iz područja gospodarstva, poljoprivrede, ruralnog razvoja i šumarstva koje su od posebnog značaja za Koprivničko-križevačku županiju, udruge iz područja gospodarstva, poljoprivrede, ruralnog razvoja i šumarstva koje provode projekte od lokalnog značaja sukladno Odluci Povjerenstva za ocjenu ispunjavanja formalnih uvjeta natječaja kojima se financiraju programi i projekti udruga Koprivničko-križevačke županije prihvatljivi su sljedeći troškovi:

Svaka udruga može prijaviti najviše dva projekta/programa po javnom pozivu.

Prihvatljivi korisnici donacije su udruge koje su registrirane, imaju područje djelovanja ili provode programe/projekte kojima su obuhvaćene osobe s prebivalištem na području Koprivničko-križevačke županije.

Također koje imaju ljudske i materijalne resurse za provođenje programa/projekata, imaju aktivno tijelo upravljanja i vode transparentno financijsko poslovanje, a programi/projekti moraju biti osmišljeni na način da je moguće provoditi kontrolu i nadzor nad aktivnostima i potrošnjom odobrenih sredstava.

Rok za podnošenje prijedloga projekta i programa je 30 dana od datuma objave Javnog natječaja na internetskoj stranici Županije.

Više informacija potražite ovdje, a popis svih potrebnih obrazaca možete vidjeti ovdje.

www.sjever.hr
11.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.